За Нас

                                                ТЕРАПИИ В ХЕЛТИКС ЦЕНТЪР

В ХЕЛТИКС се грижим за Вашето здраве и личностно развитие, използвайки най-добрите световни практики и апаратури за невромодуация. Терапевтичните методи в центъра позволяват на човек да се научи съзнателно да повлиява своите физиологични процеси с цел подобряване на своето здраве и постижения. В следствие, на което тялото и мозъкът запаметяват как да регулират нарушенията и предотвратят тяхното проявяване. Ние работим както със здрави хора, които търсят личностно развитие и израстване, така и с хора със здравословни проблеми. Центърът е оборудван с единствената в страната технология за безжична електроенцефалограма. Методите за терпия на деца и възрастни са плод на дългогодишна работа на Хелтикс. Ние се стремим да предлагаме на своите клиенти най-успешните методи в света като непрекъснато разработваме нови програми за превенция и терапия на проблеми от различно естество – психология, психиатрия, неврология и др. Подходът към всеки клиент е специален и за постигането на набелязания успех се грижи екип от специалисти. Ние знаем, че всеки човек лесно може да постигне желаното с верния подход. Затова Вашия успех е наша мисия!

Центърът разполага със специално създадени за целите на терапиите 6 кабинета, като единият е обзаведен за нуждите и комфорта на деца  и юноши.

Центърът разполага с биофийдбек терапевти, невротерапевти, логопед, психотерапевт, кинезитерапевт, психиатър, клиничен психолог, детско-юношески психолог, невролог. Работата на терапевтите може да се провежда в съчетание с невромодулиращите апаратури.

Апаратурата, с която се работи в  центъра е модерна и от най-висок клас.
За целите на диагностиката се използва 21 канала QEEG LORETA електроенцефалограф (ЕЕГ) свързан с безжична шапка, с която в България работим само ние и честотно-резонансен апарат.
За целите на терапиите се използват 21 канален ЕЕГ, 2 канален ЕЕГ, апаратура за аудио-визуална стимулация, кранио-електро стумулация, транс-краниална електро-стимулация,  MiniBoard – Биофийдбек, FlexxiCore система, Честотно-резонансна апаратура (има и за домашна употреба „SMART“).

Заобикалящата среда, в която се правят тренингите е от изключително значение за постигане на максимално добри резултати. Затова ние сме се постарали кабинетите да бъдат приятни и уютни, разполагащи с фоново озвучаване, за да се осигури на посетителите една спокойна и релаксираща атмосфера, откъсваща ги от стресовата среда навън.

Центърът не работи със здравна каса!

Ценоразписът е съставен от пакети с различни комбинации на апаратурите и броя тренинги, според нуждите на клиента. В зависимост от големината на пакета се ползват отстъпи от 10% до 20% от цената. Броят на тренингите и избора на апаратура е строго индивидуален за всеки човек. Цени за диагностики може да намерите тук. Цени за единични посещения може да намерите тук.

Има възможност за плащане с карта– VISA, VISA ELECTRON, V PAY, БОРИКА, MasterCard, Maestro, RaiCARD;
capture11visa-mastercard-logo download-1download

 

 

в брой или по банка:

Биофийдбек ЕООД                                                  

BG57RZBB91551007267222                                         

BIC kode: RZBBBGSF

Райфайзен Банк EAД

Основание: Терапии