Корпоративни програми

Корпоративите ни програми са разработени специално, за да помогнат на собствениците на бизнеси, мениджърите и ключовите хора в компаниите, да се справят със стреса на работното място, да избегнат бърнаута, да увеличат своята ефективност, същевременно развивайки се и използвайки пълният си потенциал.  

Как  можем да помогнем на служителите в големи фирми да бъдат по-добра версия на себе си и да бъдат физически и психически здрави?

В Хелтикс център работим с хора на различни длъжности, като най-много са хората на отговорни, динамични и мениджърски позиции има и хора на изкуството и спорта.  При нас идват два типа хора, такива които имат проблем, които искат да го решим и такива, които искат да се развиват , за да постигнат пълния си потенциал на възможности.

Компаниите, които се грижат за психичното здраве на служителите си, получават в благодарност пълният потенциал на своите служители. Така, една компания става успешна и заема лидерско място на пазара. Работата с психолог в офиса не е достатъчна. Вече се използват по-модерни методи за увеличаване на ефективността на работното място, като невротерапия и други апаратури за стимулиране на мозъка, които ние прилагаме в центъра. Тези служители са мотивирани, щастливи, успешни, кипят от енергия, учат бързо, помнят повече, креативността им е на много високо ниво.