Невромедитацията, като метод за програмиране на подсъзнанието

Нели Паева, изпълнителен директор на Хелтикс, беше гост -лектор на Workshop в академия „Великолепната жена“  на Йордана Димитрова-експерт по личен имидж и бранд.

Събитието се състоя в Бизнес център Атриум в София. Нели Паева изнесе лекция на тема “ Как да развиете пълният си потенциал“. Лекцията беше подкрепена с практическа задача, където всяка от дамите трябваше да се самооцени до каква степен е успяла да развие пълния си потенциал в направленията дом, семейство, кариера, хоби, здраве, полезни навици и др.

Лекцията завърши с невиждана досега демонстрация на Хелтикс център, колко е лесно всеки да самопрограмира своето подсъзнание с помощта на най-новата им услуга и патентован метод НЕВРОМЕДИТАЦИЯ.

За първи път Невромедитацията беше проведена едновременно на 20 човека. Специална апаратура за стимулация на мозъчните вълни беше поставена на главата на всяка дама, като целта на невромедитацията е нежно и безопасно да доведе до дълбока релаксация, освобождаване на напрежението и хармония.

Преди да започне Невромедитацията, всяка от дамите беше помолена да си помисли за някакъв казус в своя живот, на който търси решение, но не успява да намери. Както знаем -подсъзнанието знае всички отговори. По време на невромедитацията съзнанието влиза в комуникация с подсъзнанието и лесно може да бъде намерен търсеният отговор.

След приключване на невромедитацията дамите имаха възможност да споделят своето преживяване и то да бъде разтълкувано от психолозите на Хелтикс. Една от дамите спечели ваучер за диагностика на мозъчните вълни.