Безплатна консултация по телефона +359 889 77 99 90

Личностно развитие в Хелтикс център

QEEG LORETA Революционен метод за наблюдаване и контролиране на работата на мозъка в реално време

ЗА СПОРТИСТИ

Тренинги за подобряване на спортните постижения, увереност, владеене на стреса, бързина на реакция, възстановяване след травми, подобряване на концентрация и мотивация.

ЗА ТВОРЦИ

Тренинги за стимулиране на творческите процеси, по-добра концентрация, креативност, проницателност, таланти, музикални и художествени способности.

ЗА УЧЕНИЦИ

Подобряване на концентрацията, лесно усвояване на училищния материал, социализация, създаване на правилни поведенчески навици и умения, мотивация, поставяне на приоритети и цели за развитие и постигане на резултати. Подходящо и за студенти.

ЗА МЕНИДЖЪРИ

Тренинги за управление на стреса, мотивацията, планиране и поставяне на цели съобразени със здравословния начин на живот, правилно хранене, почивка. Постигане на целите и развитие в личен и професионален аспект без риск за здравето. Тренинги и за служителите.

ЗА ДАМИТЕ

Специални програми в подкрепа на начина на работа на женския мозък. Фокус върху емоциите, преживяване на събития, постигане на успехи в личен и професионален план, преживяване на травмиращи събития, поставяне и постигане на цели, развитие на интуиция.

ЗА КОМПАНИИ

Невромаркетингови изследвания на продукти и услуги с QEEG LORETA.

ЗА IT СПЕЦИАЛИСТИ

Тренинги за IT специалистите за подобряване на съня, концентрацията, повишаване на ефективността на работното място, намаляване на стреса, корекция на гръбначните изменения.

ТЕРАПИЯ

НЕВРОСТИМУЛАЦИИ И НЕВРОТЕРАПИЯ ПРИ РАЗЛИЧНИ ЗДРАВОСЛОВНИ ПРОБЛЕМИ
Безболезнена Нетоксична Напълно безопасна Надеждна Ефективна

Психологични проблеми, Мигрена, Стрес и Напрежение, Слединсултни нарушения, Епилепсия, Депресия, Проблеми със съня, Тревожни разстройства- Страхове и паранои, ADD / ADHD ( дефицит на внимание и хиперактивност ), Бруксизъм, Дислексия, Дизартрия, Дисграфии, Заекване, Хиперхидроза, Пост-травматично стресово разстройство, Синдром на хроничната умора, Следоперативно възстановяване и мускулен тонус, Хроничната болка, Phantom болка в крайниците,Фибромиалгия, Сколиоза, Множествена склероза, Нощно напикаване при деца, Хипертонична болест, Болест на Рейно(студени крайници), Бронхиална астма, Язвена болест, Синдром на дразнимото черво, Ревматоиден артрит, Предменструален синдром , менопауза, Еректилна дисфункция ( импотентност ), Диабет тип I и II, Тиреотоксикоза, Алкохолизъм, Тютюнопушене, Подготовка на бременни жени за раждане, Следродилна депресия, Деменция, Агресия, Тикове, Мозъчни травми, Тумори, Анорексия и Булимия, Болест на Паркинсон, Алцхаймер, Аутизъм, Говорни нарушения и др.

 • Successful

  Percentage for anxiety disorders treatment

 • Successful

  Percentage for depression treatment

 • Successful

  Percentage for addictions treatment

 • Successful

  Percentage for stress and tension treatment

ЗА ХЕЛТИКС ЦЕНТЪР

НИЕ РАЗВИВАМЕ ВАШИТЕ СПОСОБНОСТИ И СЕ ГРИЖИМ ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЕ
Uploaded image

Нели Паева

Изпълнителен директор- Основател на Хелтикс център през 2013г.
Uploaded image

Таня Вълкарова

Управител
Uploaded image

Надежда Юлзари

Детско-юношески психолог, Специален педагог
Uploaded image

Виолета Загорова

Клиничен психолог
Uploaded image

д-р Росица Александрова

Микробиолог, Биорезонансна технология
Uploaded image

Силвия Ефтимова

Специалист апаратури невростимулация

Мариана Кирова

Специалист биорезонансна технология

Виктория Костадинова

детски психолог

Feedback

Articles

Your message