Нели Паева с награда в категория иновации и развитие в сферата на невронауките

За тринадесета поредна година бяха връчени годишните награди на Business Lady Awards като отличията се дават за най-голям принос на българската делова жена в различни категории.

В категория „Мениджмънт, устойчивост и иновации“, Нели Паева основател на Хелтикс център , единственият център за невронука в България получи приз в категорията  РАЗВИТИЕ И ИНОВАЦИИ .

Събитието се състоя в Гранд хотел Милениум, като гости бяха над 150 личности от политиката, културата и бизнес средите. Официалната церемония се проведе под звуците на симфоничен оркестър „Симфониета Видин“, като финал на международната двудневната конференция Business Lady Excellence.

“ За мен е голяма чест да получа този приз на признание за усърдната ни работа в Хелтикс, като компания, която активно се развива в сферата на нервонауките.

Вече 11 години полагаме усилия да научим нашите сънародници, колко е важна грижата за нервната система. Всеки втори българин страда от проблеми с паметта, концентрацията и има психологични проблеми. Профилактичните прегледи на мозъка с ЛОРЕТА и невротерапиите  са от изключително значение, за да бъдат предотвратени навреме бъдещи психични разстройства. Радвам се, че усилията ни са забелязани и възнаградени.

Хората, на които сме помогнали вече са хиляди, деца и възрастни. Това ни мотивира да продължим напред и да развиваме този иновативен за България метод на диагностика и терапия .“ – сподели Нели Паева пред медиите.