За Нас

ЗА ЦЕНТЪРА ПО НЕВРОФИЙДБЕК И БИОФИЙДБЕК 

Центърът разполага със специално създадени за целите на терапиите кабинети:

– 1 кабинет за диагностика, 2 кабинета за възрастни, 1 кабинет специално  обзаведен за нуждите и комфорта на деца от бебешка до юношеска възраст, както и 2 зали за работа в екип.

 

Центърът разполага с биофийдбек терапевти, невротерапевти, логопед, психолози и кинезитерапевт. Занятията и терапиите могат да се провеждат в съчетание с неврофийдбек/биофийдбек тренинг, аудио-визуална стимулация и др.

Медицинската апаратурата, с която се работи в  центъра е модерна и от най-висок клас.
За целите на диагностиката се използва медицинска апаратура –  19 канален електроенцефалограф (ЕЕГ) свързан с безжична шапка, с която в България са оборудвани единствено кабинетите на Нели Паева.
За целите на тренингите се използват 19 канален ЕЕГ, 2 канален ЕЕГ, апаратура за аудио-визуална стимулация, кранио-електро стумулация, транс-краниална електро-стимулация,  MiniBoard – Биофийдбек и FlexxiCore система.

Заобикалящата среда, в която се правят тренингите е от изключително значение за постигане на максимално добри резултати. Затова ние сме се постарали кабинетите да бъдат приятни и уютни, разполагащи с фоново озвучаване, за да се осигури на посетителите една спокойна и релаксираща атмосфера, откъсваща ги от стресовата среда навън.

Центърът не работи със здравна каса!

Ценоразписът е съставен от пакети с различни комбинации на апаратурите и броя тренинги, според нуждите на клиента. В зависимост от големината на пакета се ползват отстъпи от 10% до 20% от цената. Броят на тренингите и избора на апаратура е строго индивидуален за всеки човек. Има възможност за плащане с карта- VISA, VISA ELECTRON, V PAY, БОРИКА, MasterCard, Maestro, RaiCARD;
capture11visa-mastercard-logo download-1download