СТРЕЛЕЦ 22.11-21.12

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

В случай че преди сте били по-натоварени с работа, а и физически или емоционално, през следващите дни обърнете по-голямо внимание на себе си. Ако не се чувствате добре и не ви достига енергия, по-добре ще е да вземете мерки и да забавите темпото. Има вероятност проблемите ви да са на емоционална основа, така че не потискайте чувствата си и им давайте воля. В подобни моменти също е препоръчително да се занимавате със спорт, с танци, с йога, да се разхождате сред природата и да се отдавате на творчески дейности – това ще ви успокоява и ще ви балансира. Периодът е много подходящ да направите промени във всекидневните си навици, ако смятате, че имате нужда от това и сте залитнали в крайности. Бъдете по-внимателни, ако трябва да изразите мнението си по някакъв въпрос – има риск да го направите твърде директно и да засегнете нечии чувства.

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП

Ключови думи при вас за тенденцията през юни са: колективна работа, екипност и партньорства. Ще има възможност да укрепите контактите, които сте създали и в личен, и в делови план, да общувате качествено с хората, от които зависят успехът и добруването ви. Вероятно ще получите ценна подкрепа от близък човек – може да е приятел или любимият човек. Не се опитвайте да правите нещата сами – ако имате нужда от информация, съвет, напътствие или нещо друго, потърсете го от близки хора, за които смятате, че са склонни да откликнат, а и биха могли да ви го дадат. Много от вас ще изучавате нови неща през този месец, което е чудесно, защото усвоените знания истински ще ви обогатят и ще са ви от голяма полза. Единствената препоръка към вас е да не се разпилявате прекалено. Много неща ще ви бъдат интересни, ще имате идеи, ще общувате с доста хора. Тази динамика ще ви пасва, но има риск да разпилеете енергията си по много посоки. Не прекалявайте с разговорите, бъдете по-съсредоточени – това ще ви помогне да запазите фокуса и да не се разсейвате излишно. Ако сте обвързани, обръщайте внимание на човека до себе си – прекаленото залитане по работа или образование може да се отрази негативно на връзката и партньорът/партньорката ви да започне да недоволства. След 18 юни се очаква да настъпят по-емоционалните за вас дни от месеца  – през този период на дневен ред може да излязат семейни въпроси.

ХОРОСКОП 2020

През 2020 година ще има възможност да реализирате някои желания и намерения, които се родиха в ума ви през изминалите 365 дни. 2019-а беше за вас година на възможностите, което е чудесно, но при някои възможностите бяха в повече и се получи известно разпиляване. През 2020 г. предизвикателството пред вас ще бъде да разберете кои от всички идеи, желания и мечти, които имате, са наистина важни за вас и да се съсредоточите върху тяхното реализиране. Това може да е ваш приоритет – една цел, най-много целите да са две. Обаче не се нагърбвайте да преследвате повече, защото през тази година се очертава растежът да е по-бавен – това ще изисква да работите по-усилно. Ако сте по-целенасочени, ще успеете да постигнете желаното, дори на моменти може да се налага да спирате или да забавяте темпото. Ако се разпилявате обаче, усилията ви вероятно ще отидат напразно. Годината е много благоприятна за постигане на развитие в професионално отношение и за подобряване на финансовото ви положение – ще имате шанс за това, стига да се трудите усърдно и да използвате вродения си потенциал. Ако чувствате, че ви е нужно обучение, за да развиете някакво свое умение или за да достигнете по-високо ниво на компетентност в своята област, слушайте вътрешния си глас. Инвестициите в себе си и в собственото си развитие, които ще направите през тази година, ще ви се върнат, и то още в близко бъдеще. Това важи особено за по-младите представители на знака, които тепърва трупате професионален опит. По-улегналите, които вече имате на какво да стъпите и сте се доказали, може да очаквате материални награди за положените в миналото усилия – комфортен живот, а нищо чудно и някоя по-голяма материална придобивка.

Кариера и финанси

Дори да сте от хората, за които парите не са от чак такова значение, през тази година има вероятност да мислите доста често за пари. Ако сте имали финансови затруднения, сигурно ще получите шанс да се справите с тях и да сте по-спокойни. Възможно е да намерите нова работа, която е по-доходоносна, или да откриете допълнителен източник на приходи. Има обаче едно условие за добро финансово положение – отнасяйте се сериозно към тази сфера от живота си, работете и не харчете за щяло и нещяло. По-големите приходи през тази година ще са в резултат от таланта и труда ви, а няма да ги получите по някаква щастлива случайност. Притежавате ли някакви заложби, трудите ли се усърдно, тогава и късметът ще ви споходи. Вероятно още в първата четвърт на годината пред вас ще се отворят добрите възможности, към вас ще потекат приходи – тогава ще можете безпрепятствено да реализирате целите си. Ако искате да водите преговори за повишение или за по-висока заплата, направете го още през януари. Друг благодатен месец за това, а също и за покупко-продажби и уреждане на всякакви важни имотни и бизнесвъпроси ще е април. От средата на май до ноември във ваша полза ще е да действате по-кротко и да се съобразявате с обстоятелствата. Колкото и да сте ентусиазирани, ако усилията ви не дават желаните резултати, по-добре не насилвайте нещата. В този период може да стане особено належащо да разрешавате неуредени финансови въпроси. От ноември, и особено от декември ще може отново да продължите с пълна сила напред, за да се подготвите и да дадете старт на една нова силна година.

Любов и взаимоотношения

2020 няма да е година на силни страсти и романтични преживявания. Ако вече имате партньор/партньорка, връзката ви ще продължи по старому – едва ли в нея ще се наблюдават върхове или спадове. През пролетта е възможно да възникне проблем във взаимоотношенията ви – някакво различие, което ще трябва да преодолеете. Ако сте сами, едва ли ще започнете нова връзка точно през тази година, особено онези от вас, които наскоро сте били разочаровани в любовта. Ще предпочетете да се занимавате с други неща, например да печелите пари.

Здраве

За да сте в добра кондиция през 2020 г., важно условие е да не се напрягатe прекалено – както физически, така и умствено. Каквито и да са целите и амбициите ви, ако прекалите с натоварването в работата, само и само на всяка цена да постигнете своето, организмът ви може да започне да изпраща тревожни сигнали. Добър баланс ще постигнете, ако преценявате собствените възможности и не пренебрегвате потребностите на тялото си от почивка и храна. Гледайте на физическото си здраве като на важен ресурс, който ви е нужен, за да постигнете мечтите си във всяка една област. Грижете се за тялото си и ще стъпвате на стабилна основа, от която бихте могли да се оттласнете и да стигнете дотам докъдето искате.

ПАРТНЬОРСКИ ОТНОШЕНИЯ

Стрелец – Рак

Нестандартна и трудно обяснима е връзката между огнения представител от зодия стрелец и водния рак. Чудесно бихте могли да си сътрудничите или работите заедно в професионално отношение, но пречките пред които ще се изправите в случай, че имате интимни взаимоотношения ще са повече от многобройни. По-скоро любовта ще приемате, като състезание и по-малко, като начин да си доставяте взаимно удоволствие чрез взаимна подкрепа и безрезервна вяра. Напълно възможно е още от самото начало засиленото семейно чувство на рака да бъде наранено от вечно търсещия приключения представител от зодия стрелец. Ревността и съмненията ще ви обземат в мига, когато нито един от вас двамата не дава явен изблик на своите чувства пред интимната си половинка. Невъзможното обаче може да се превърне в реалност, в случай, че правите често взаимни отстъпки и съхраните взаимната си независимост и свободолюбие. Любовта ви ще е трайна, ако възприемате човека до себе си като приятел и по-малко като своя собствена интимна половинка. Избягвайте конфликтите и безсмислените спорове породени от трети лица базиращи се на слухове.

Стрелец – Козирог

Разликите между вас са причина за взаимен интерес към по-близък контакт. Привличането не е определящо, но общуването помежду ви е пълноценно. Обединяващият елемент е в стремежите за постигане на професионален и материален успех, но разликите са в методите, които използвате за постигане на целите си. Малко вероятно е да се радвате на дълъг съвместен съюз, ако не наблегнете на общите цели, планове и стремежи – независимо дали са в личен или професионален аспект, в противен случай връзката ви ще се развива до едно ниво след което ще се разпадне. Забравете гордостта и себелюбието и демонстрирайте по малко любов всеки ден един към друг. Определяйте правилата на съвместен живот в движение и се опитайте да не си отправяте често критики и обвинения за допуснати вече грешки.

Стрелец – Стрелец

Взаимно ще неутрализирате положителните си качества и способности. Интересът няма да е пробуден от скритото, а от познатото и близкото. Не бих казала, че това е възможно най-подходящата комбинация за съжителство, но не смятам, че съществуват непреодолими пречки между вас. Двамата ще се впуснете неусетно във близък интимен контакт, като всеки поотделно ще вложи цялата си енергия, но прекалената чувствителност и гордост могат да попречат на общуването помежду ви. Не се поддавайте на поривите за безкрайни забавления, а се опитайте да сте си опора в трудностите, за да се наслаждавате в свободните часове един на друг. Търпението и компромисите са задължителни в моментите на разногласия и конфликти. Поддържайте пламъка на любовта, за да не тръгне всеки от вас в различна посока.

Стрелец – Водолей

Двамата заедно ще имате възможност да създадете хармонични взаимоотношения и е напълно възможно бързо да се решите да изградите уютен дом и семейство. Сходните ви цели и интереси ще поддържат този съюз, но предупреждението е да не загубите общата си посока, тъй като това може да означава края на вашия любовен роман. Опитвайте се винаги при всякакви обстоятелства да вървите заедно рамо до рамо, в противен случай всеки ще поеме по своята житейска пътека без да се интересува от проблемите на любимия до себе си човек. Не допускайте безразличието да обземе мислите и ежедневието ви. Изненадите са важен елемент за разбирателство и щастие в дома ви. Поддържайте свежа страстта един към друг и не се колебайте да направите компромис, тогава когато обстоятелствата го изискват от вас. Спазите ли тези изисквания ще се радвате на споделена любов дълги години.

Стрелец – Близнаци

Реална е комбинацията между двата противоположни знака близнаци и стрелец, тъй като ще сте увлечени еднакво в желанието си да експериментирате и предприемате рисковани начинания независимо в коя област от ежедневието ви. Възможностите за допълване, както са многобройни, така са и до известна степен оскъдни. Всеки сам по себе си ще допуска грешки, за които ще си въобразява, че ще му бъдат простени, след което ще идва голямото разочарование. Непрекъснато променящите ви се становища по важни въпроси ще носят напрежение в интимната ви връзка. Необходимостта от искреност е важен елемент, но може да се окаже и нежелана обич за чувствителните ви души. Умереността е ключа към хармоничното съжителство между вас двамата. Възможностите, чрез които може да разрешите различията са достатъчни, за да превърнете контакта помежду си в разнообразно занимание, подържащо не само физиката, но и ума ви в непрекъсната готовност за акция.

Стрелец – Лъв

Пълна хармония и единомислие. Живецът е определящ, а оптимизма няма разрушаване, тъй като умеете да стимулирате в своята половинка качествата, които липсват на единия от вас двамата. Притежавате сходни интереси и разбирания как да реализирате инициативите и проектите си в житейски план. Обичате пътешествията в духовната сфера, но и наяве, привличат ви авантюрите и силните усещания не само в любовта, но и в професионалната сфера. Най-добрият стимул за вас са трудностите и невъзможните неща от живота. Опиянявате се от близостта, но и от невъзможността да притежавате цялостно любимата половинка до себе си. Телепатичната връзка е една малка добавка към цялостното допълване в отношенията ви. Съвместният ви живот ще е вълнуващ и непредсказуем. Не пропускайте шансовете и не изолирайте близките си, тъй като те ще бъдат щастливи да споделят щастието заедно с вас.

Стрелец – Дева

Противоположностите обикновено се привличат, но когато нещата достигнат до спазване на определени принципи и стереотип на живот, то не е изключено да възникнат непредвидени трудности за преодоляване. За да съумеете да съжителствате един с друг, то е необходимо всеки от вас да направи съществен компромис със самия себе си. От една страна девата ще трябва да се научи на отстъпчивост, а стрелеца от своя страна е нужно да не избързва с обещанията, които не може да спази. Връзката ви може да е краткотрайна, ако не намерите достатъчно вътрешни сили да се преборите със слабите страни от характерите си. Опитайте се от време на време да си давате повече самостоятелност, за да не издребнявате грешките допуснати от любимата си половинка. Търпението и стремежа ви към постигане на трайно разбирателство е задължителен елемент и за двамата – не го забравяйте в случай, че достигнете за пореден път до размяна на упреци за проявена нетолерантност.

Стрелец – Овен

Прямото отношение, въодушевлението, любовта към движението, новото, вълнуващото – това са качествата, които ви свързват. Привличането в тази връзка е неустоимо. Не е изключено да сте влюбени един в друг още в първия миг, в който сте се зърнали. Страстта е двигателната сила, а ревността ви дава възможност да оцените по достойнство човека до себе си. Опасността във взаимоотношенията идва в мига, когато нито един от двама ви не се замисля дали с изричането на дадена истина няма да нарани достойнството на своята половинка. Дръжте близко до себе си телефона, за да изглаждате недоразуменията с лекота. Разумът ви е повече от необходим за да не изгубите най-скъпото с изричането на дадена дума. Не забравяйте че свободата е част от вашата привлекателност.

Стрелец – Скорпион

Скорпионът първоначално ще бъде привлечен от пламенния и лъчезарен представител на огнения елемент. Активността на стрелеца ще е особено интересна за скорпиона, но малко вероятно е да направи първата крачка за сближаване, особено ако не е привлякъл вече вниманието върху себе си. Трудно бихте достигнали до някакво конкретно развитие, ако не сте се влюбили един в друг от пръв поглед. Единственият ви шанс да намерите допирни точки помежду си е чрез любовта, която изпитвате към човека до вас, в противен случай, няма да имате общи теми за разговор, цели и духовни стремежи. Скорпионът ще трябва да се опита да намали дистанцията в общуването, а стрелеца да забави темпото и да се настрои на по-мистична вълна. Поддържайте непрестанно искрата на страстта, за да не изгубите интереса на любимата си половинка. Не премълчавайте нищо, което може да окаже неблагоприятен ефект върху връзката ви. Запомнете, че чрез спора ще достигате до общото помежду си, но без да допускате емоционални крайности. Не допускайте скуката да влезне в дома ви, тъй като това може да бъде края на вашия любовен роман.

Стрелец – Риби

Вълнението е важен елемент в тази комбинация между елемента на огъня и водата. Стрелецът ще е силно впечатлен от загадъчното държание на рибите, а рибите ще са заинтригувани от сърцатия и искрен стрелец. Важна роля в съюза ще е рибата, която трябва да съумее да съхрани своята тайнственост и непроницаемост с години. Тук съществува опасност никога да не демонстрира реалните си чувства и мисли и постепенно да се отдалечи от своята половинка стрелец. Другият възможен капан, който съществува е, че стрелецът никога няма да познава истински своя партньор и дори при една евентуална раздяла няма да знае какво всъщност е загубил. Непознатото ще пробуди възхищението и стремежа на стрелеца към постигане на по-голяма близост с ефирните риби, но тогава взаимното разочарование ще е неоспорим факт. Нужен ви е баланс във всяко едно отношение.

Стрелец – Везни

Общите цели, интереси и силното приятелство ще бъдат първите допирни точки към поставяне на едно трайно начало в любовта. Когато сте заедно ще стимулирате един към друг положителното и оптимистичното. Всеки от двамата ще дава най-доброто от себе си, за да съхраните близостта помежду си. Делниците ще превърнете в празници и така неусетно ще преминат годините ви в хармония и разбирателството. Единствено можете да срещате съществени затруднения относно практичните дела в ежедневието си, именно тук стрелеца трябва да вземе ръководещата роля, защото рискувате да си навлечете нежелани главоболия поради непроявена съобразителност към битовите въпроси. Въпреки това, смятам, че ще намерите решение на този проблем и ще останете да се радвате на взаимното си щастие.

Стрелец – Телец

Напрегната е точната дума, с която бих характеризирала любовната връзка между зодиакалните знаци – телец и стрелец. Вие двамата бихте поддържали взаимоотношения единствено, ако контактът ви е на приятелска основа и не сте ангажирани емоционално един с друг. Свободолюбивият нрав на стрелеца често ще изкарва извън равновесие постоянния в чувствата си телец. Ревността и мнителността тук имат повече от пагубно влияние, затова ги избягвайте в случай, че желаете да останете заедно с любимата си половинка. Различните ви темпераменти ще са повод за многобройни малки словесни схватки, но силата е във ваши ръце, така че опитайте се да изгладите недоразуменията помежду си. Необходимо е да не се съревновавате и в професионалната област, тъй като нещата в този случай ще стигнат до трагичен край. Стрелецът ще се нуждае от простор и авантюри в моментите на лични затруднения и неуредици, телецът от своя страна ще го възпира, защото ненавижда хазартния подход към живота на любимия си стрелец. Необходимо е един от двамата да промени светогледа си на триста и шестдесет градуса.

edna.bg