ЛЪВ 23.07-23.08

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Тази седмица ще е изключително благодатна за бизнес – може да сключите изгодна сделка, да проведете успешни преговори или да прекратите неработещо делово партньорство. Има една подробност, с която обаче трябва да се съобразите – няма смисъл да бързате, да напирате и да прилагате натиск, защото това, което трябва да стане, ще се случи. Що се отнася до личния ви живот и любовните връзки, през тези седем дни има вероятност вашите желания да се разминават по някакъв начин с реалността. Имайте предвид, че, ако започнете да се инатите и да настоявате да бъде на вашето, положението може да се влоши. Бъдете по-търпеливи спрямо околните и не очаквайте те да изпълняват всяка ваша прищявка. Вместо да мислите за другите, влагайте енергията си в инициативи, чието осъществяване зависи от вас. Периодът е чудесен да си изберете ново хоби или да стартирате реализацията на идея, която отдавна обмисляте.

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП

През юни има голяма вероятност да получите подкрепа от някого, за да реализирате своя цел или намерение. Нищо чудно някои да ви подпомогне с информация, да ви даде добра идея или да ви свърже с правилните хора. Самите вие също ще сте готови да си сътрудничите с околните. Ще постигате целите си благодарение на доброто взаимодействие с хората около вас, а не единствено със собствени усилия – не се опитвайте да правите нещата сами, така ще ви е по-трудно. Много вероятно е през този месец приятел да ви подаде ръка, така че виждайте се по-често с доверени хора, с които имате общи цели и сходни виждания за живота. Старите приятелства и познанства ще се окажат доста полезни през този месец – благодарение на тях ще задвижите някои идеи и проекти, които досега са били на изчакване. Ако през юни се окаже, че нямате близки приятели и ви липсва подкрепа, запитайте се дали не трябва да преосмислите и да коригирате взаимоотношенията си. В добрата комуникация и в активната кореспонденция през този месец ще се намира ключът за положителното ви развитие във финансово отношение.

ХОРОСКОП 2020

През 2020 г. ще трябва да се приспособите към обстоятелства, които не зависят от вас и налагат да проявявате по-голяма гъвкавост и повече търпение. Изминалата 2019 за много от вас беше година на растеж и възможности за развитие и творчество. Сега, през 2020-а, ще стабилизирате постигнатото, като за това ще се налага да поработите доста, да сте концентрирани и да проявявате постоянство. Това няма да е година, в която ще може да се впускате в големи рискове и да жънете бързи успехи. Това ще е година, в която от вас ще се изисква да полагате усилия, да преодолявате някои трудности – най-вече на работното място, и дори да изпълнявате задачи, които няма да са ви особено приятни. Ако предизвикателствата не ви плашат и малко се смирите, ще успеете да се адаптирате към тях и да извличате положителното от всяка ситуация. Ако обаче започнете да негодувате и да хабите нерви за неща, които са извън ваш контрол, нищо чудно сами да си усложните живота. Много от вас ще установите, че рутината и редът са ваши приятели – благодарение на добрата организация и подреждането на задачите по приоритет ще съумеете да се справите успешно с натоварването. Все пак не прекалявайте – поддържането на баланс между работа и почивка ще е особено необходимо през тази година. За родените през юли 2020-а може да се окаже година на по-сериозни промени – такива, които ще ви изведат в светлината на прожекторите в областта, в която копнеете да блеснете.

Кариера и финанси

През 2020 година ще сте по-натоварени на работното си място. При някои задачите и отговорностите ще бъдат в повече, при други обаче натоварването може да произтича от неразбирателства с колеги, шефове или подчинени. Ако става дума за множество задачи, знайте, че с добра организация бихте могли да се справите, стига, разбира се, да не забравяте, че денонощието е от 24 часа. Ако обаче става дума за стрес, тогава ще трябва да установите дали проблемът не е във вас (например не успявате да намирате общ език с другите) или като цяло не се чувствате добре на съответното работно място и ще е по-добре, ако смените службата. Годината е подходяща за по-сериозни промени в професионален план, особено за родените през юли, но ако искате да стане по-лесно, по-добре действайте докъм средата на май. Ако дотогава не успеете да реализирате по-смелите си и мащабни цели, после ще се наложи да проявявате по-голямо търпение и да се налага във всеки момент да преценявате дали Вселената ви подкрепя или се опитва да ви охлади ентусиазма и ви „подсказва” да изчакате. По-голяма свобода и повече възможности за творчество ще искате през 2020 г. – дали ще постигнете това зависи от вашата воля за промяна, а също и от обстоятелствата.

Любов и взаимоотношения

Както беше през 2019-а, и през 2020 година работата ще излезе на преден план при вас, а любовта може да остане някак встрани. Необвързаните представители на знака ще се концентрирате повече върху собственото си развитие, а обвързаните може дори да пренебрегнете човека до себе си заради служебни ангажименти или защото вниманието ви ще е на друго място. Последното може да създаде някои проблеми във връзката ви, особено ако партньорът/партньорката ви има нужда от по-голяма близост. Както и за всичко друго през тази година, гледайте да поддържате баланса. Изпадането в крайности ще даде отражение – ако не през тази, то през идните години, и после ще трябва да оправяте щетите. Вълнуващи любовни преживявания може да имате в началото на годината – през януари и февруари.

Здраве

Грижете се повече за здравето си през 2020 година. Съобразявайте се с възможностите на организма си и не прекалявайте с работата, защото има риск напрежението да „избие” в тялото. Много е подходящо през тази година да преосмислите някои свои навици и да направите някои промени в начина си на живот, така че да сте по-здрави и в по-добра форма. Вие ще решите какви промени – да се храните здравословно, да се движите повече или да се откажете от вреден навик. Хубавото е, че какъвто и да е бил начинът ви на живот досега, извършените промени ще дават резултати и в бъдеще ще се радвате на жизненост и по-добро здраве. Тялото непрекъснато се обновява и никога не е късно да се погрижите за него. През есента е препоръчително да не се напрягате прекалено и да пестите енергията си. Съществува риск от инциденти и травми заради припряността ви.

ПАРТНЬОРСКИ ОТНОШЕНИЯ

Лъв – Дева

Трудностите и конфликтите ще започнат от мига, в който приятелството се превърне в емоционална любов, но именно различията ще ви привличат да споделите живота и скритите си терзания не с някой друг, а точно един с друг. Заедно сте силни, но и на моменти доста нестабилни. Отстъпките и компромисите ще се правят от разумната дева, която ще се опитва да постигне забележителен напредък отказвайки се от някои закостенели разбирания за живота. Помислете си – не е ли именно това вълнуващото в контакта с лъва до вас?! Девата с блага дума и силни аргументи ще намали максимално пламенния характер на своята половинка, а лъва от своя страна ще го обгради с безгранична и предана любов. Усилията в крайна сметка ще си заслужават, защото девата ще придобие по-голяма свобода в поведението си, а лъва ще превърне в по-уравновесен и последователен в набелязаните цели. Съществува и друга награда, а тя е, че ще останете заедно въпреки различията помежду си.

Лъв – Скорпион

Съмнително е разбирателството между тези два представителя на различните стихии огън и вода, тъй като и скорпиона и лъва могат да се похвалят със силни характери. В случая не се знае, кой точно от вас двамата ще поеме ръководещата роля. Лично аз залагам на скорпиона, тъй като убедителността и властния характер са с водещо начало заложено му по природа. В случай, че се съмнявате в думите ми, то се опитайте да убедите в правота си по даден въпрос своята половинка от зодия скорпион – не се ли случва все така, че най-накрая отстъпвате пред аргументите и магнетичния й поглед. Всъщност няма значение, защото при всяко едно положение след години ще капитулирате напълно и ще оставите не само живота си, но и сметките и мислите си в плен на този представител от зодиака. Скорпионът ще обсеби тотално партньора си, а това няма да се отрази много добре на лъвското самочувствие. Помислете внимателно преди да се обвържете трайно!

Лъв – Водолей

Пълноценна е определението, което цялостно характеризира този тандем. Реализация, страст и сходни планове са само една малка част от общата хармония, която цари помежду ви. Допълващите се характери и желанието за самостоятелност и постигане на траен успех в професионалната сфера ви правят ненатрапчиво силни. Най-вероятно единия ще се грижи за детайлите и организацията, а другата половинка по-скоро в лицето на лъва ще реализира на практика дръзките ви общи копнежи за благополучие в материалната област. Ще избегнете конфликтите и споровете, ако лъва по-често хвали своята половинка в изобретателност и постижения. В тази връзка и двамата трябва да стимулирате другия с поздравления, безрезервна подкрепа и вяра. Не пестете похвалите и не се ограничавайте взаимно, тъй като свободата и на двама ви е необходима, така както и въздуха, който дишате. Не се отказвайте да бъдете заедно, дори и някой от вас да кривне от правия път. Ревността е пагубна – не го забравяйте!

Лъв – Рак

Осъществяването на връзката между представителите от зодия рак и лъв е мигновено и продиктувано от магнетично привличане. Невъзможното се превръща в реалност в момента, когато работите в екип. #Любовта помежду ви ще е трудна и е необходимо да намирате достатъчно вътрешни сили, за да правите компромиси в името на разбирателството и нежните чувства, които изпитвате към партньора до себе си. Възможно е често да се сблъсквате с неприятности от различен характер. Нужно е ракът да поеме инициативата за уточняване на детайлите от ежедневието, като се опита да се освободи от вечните си колебания и съмнения. Лъвът от своя страна трябва да бъде максимално концентриран и по-малко погълнат от личните си желания и стремежи, тъй като липсата на разбиране към любимата си половинка от зодия рак може да доведе дож нараняване на крехката му душевност. Предпазливите крачки и добре обмислени ходове съпътствани от толерантност и отстъпчивост ще ви помогнат да изградите дълготраен съюз базиращ се на искрено уважение и любов.

Лъв – Везни

Комбинацията е вълнуваща и с неочаквано развитие. Приличането помежду ви ще е подчинено на магнетизъм и обаяние. Невъзможните неща ще ги превръщате в реалност, но затова ще трябва първоначално да се преборите с известни междуличностни различия. Първата крачка ще трябва да бъде направена от мъдрата и интелигентна везна. Търпението е определящо за постигане на пълен успех. Ловко боравете с чувствата на своята половинка от огнен знак и ще получавате търсеното без обичайните затруднения и категорични откази. Лъвът от своя страна трябва да преодолее гордостта и високомерието си. Щастието ще е близко след като направите максималните усилия, за да доставите щастие на интимната си половинка. Заслужават си опитите да достигнете до висините на пълно синхронизиране помежду ви. Не се отчайвайте от неуспехите, нека те бъдат вашия верен и правилен стимул. Не се страхувайте да демонстрирате явно страховете и чувствата си пред любимия до вас човек.

Лъв – Овен

Благоприятен е съюза между овен и лъв, тъй като и двете страни във връзката ще се борят да привлекат вниманието на партньора до себе си. Опитвайте се тази борба да не се превърне в стремеж за извоюване на ръководеща роля във връзката, тъй като могат да ви се струпат множество главоболия, дължащи се на нелепи недоразумения Крайно необходимо е да сдържате страстната си емоционалност и да не се стремите към задушаване на човека до вас. Уважавайте личното си и чуждо пространство, за да се радвате на привързаност един към друг дълго време. Опитвайте се да си разпределите правилно задълженията и отговорностите във връзката, за да не си създавате ситуации, в които да спорите безсмислено, тъй като това неминуемо ще прерасне в конфликт. Толерантността ще е доверен ваш помощник, когато се сблъскате с непредвидени трудности. В никакъв случай не позволявайте сивотата на ежедневието, еднообразието и скуката да застанат помежду ви, защото има опасност да изчезне и блясъка от контакта между вас.

Лъв – Козирог

Разликата е очевидна не само в характерите ви, но и в подхода, с който посрещате затрудненията и се борите да успехите в живота си. Козирогът планира и осъществява мечтите си с прецизна точност и постоянство, зад което се крият безсънни нощи и съсипани лични отношения. Лъвът от своя страна се радва на завидни шансове, които пропилява безметежно или реализира наполовина, тъй като му липсва достатъчно търпение или отлична публика, която да му се възхищава. Може би след всичко казано до тук ще изпаднете в отчаяние, но истината е, че понякога дефекта може да се превърне в ефект, дори и за кратък период от време. Първоначално лъвът трябва да свикне да не получава непрестанни овации от страна на козирога, а да е щастлив в моментите на лъвска слабост, че намира опора в своята половинка. Втората крачка към разбирателство е лъва да не скандализира и променя разбиранията и традициите, които неотлъчно следва последователния козирог. Не се ли вслушате в тези ценни съвети, то много скоро ще осъзнаете, че вие не можете да мелите житото и да месите хляба в живота заедно. Крайното решение е ваше!

Лъв – Риби

Привличането пламва в мига, в който погледите на тези жадни за овации зодии се срещнат за първи път. Чаровната риба ще демонстрира открито възхищението от остроумието на огнения и царствен лъв, който при всяка възможност ще изтъква положителните черти от своя характер. Ще е забавен, внимателен и галантен. Не е изключено рибите да предприемат още от самото начало пораженческа тактика, която напълно ще обезоръжи властелините на зодиака. Проблемите ще възникнат в момента, когато рибите открито започнат да отказват всяка прищявка на своята любима половинка от зодия лъв. Съгласието ще е краткотрайно и от факта, че ненаситността за ръководеща роля на лъва ще бъде отнета със забележителен финес от плахите на пръв поглед нептунови поданички. Необходимо е всеки от вас двамата да направи сериозни компромиси в името на любовта и съгласието. Лъвове, търпеливо се отнасяйте към колебливата природа на своята половинка, тъй като само с вяра и подкрепа от ваша страна рибата ще съумее да се научи на борбеност в отстояването на личните си позиции. Риби вие не вбесявайте любимото си лъвче с критичност и упреци, ако се чувствате неудовлетворени. Всъщност проблемите ви могат да изчезнат така, както са се появили, но е необходимо вие сами да откриете разковничето на личното си щастие.

Лъв – Телец

Напрегнати са взаимоотношенията между тези два зодиакални знака, тъй като всеки от двама ви ще се стреми да контролира и направлява живота на другия сто процента, което е малко вероятно да се случи. Възможно е да туширате конфликтите, но много често, когато някой от вас е силно наранен от другия да изрече гласно думи и мисли, които безкрайно много ще подкопаят крехката хармония помежду ви. Желаете ли да съхраните съюза си въпреки коренните си различия за дълъг период от време, то е повече от наложително един от двама ви да стиска здраво зъби и да премълчава когато обстоятелствата го изискват. Компромисите са повече от задължителни. По-склонен към отстъпки, като че ли ще е спокойния телец, отколкото горделивия лъв.

Лъв – Близнаци

Взаимно допълващи се като характери, но и достатъчно различни като подход и възприятия, за да се радвате на дълготрайно и хармонично съжителство, вие никога няма да страдате от липсата на траен интерес към човека срещу вас. С лекота бихте изградили връзка, на която да завидят благородно и героите от латиноамериканските сериали. Рядко на слънчевото небе над вас ще се появяват буреносни облаци и това по-скоро ще се дължи на умението на близнаците бързо да разсейват лумналите пламъци дължащи се на страст и малко ревност, проявена от царствените лъвове. Съобразявате ли се с желанията, копнежите и амбициите на половинката до вас, то никога не ще имате сериозни разногласия, които да помрачат щастието да сте един с друг. Наложително е да сте търпеливи и точни в изказа, за да не изпаднете в неловки ситуации, дължащи се по-скоро на двузначието на думите, отколкото на стремежа да нараните половинката срещу вас.

Лъв – Лъв

Трудно определима е тази звездна конфигурация, тъй като когато съберете два близнака на едно място, то е очебийно, че ще има огън и дим. Приликите помежду ви са повече от неоспорим факт, но именно те ще стават повод за непрестанни спорове, кой е по-велик от двамата ви. Наложително е, ако искате да съхраните връзката си, то поне единия да прави първите стъпки за помирение или в случай, че ви е по-лесно – то се редувайте. Нека в една житейска ситуация единия да има ръководеща роля, а другия подчинена, след което разменете ролите. По този начин ще се справяте с всичко безпроблемно. В тази връзка трябва да запомните, че е необходимо да се грижите сами за личното си щастие и хармония. Преди да обвините любимия до вас човек в непочтеност да се поставите на негово място, така разбирателството ще е гарантирано. Дарявайте партньора със свобода и право на избор, така и последното препятствие по съвместния ви път ще е преодоляно.

Лъв – Стрелец

Пълна хармония и единомислие. Живецът е определящ, а оптимизма няма разрушаване, тъй като умеете да стимулирате в своята половинка качествата, които липсват на единия от вас двамата. Притежавате сходни интереси и разбирания как да реализирате инициативите и проектите си в житейски план. Обичате пътешествията в духовната сфера, но и наяве, привличат ви авантюрите и силните усещания не само в любовта, но и в професионалната сфера. Най-добрият стимул за вас са трудностите и невъзможните неща от живота. Опиянявате се от близостта, но и от невъзможността да притежавате цялостно любимата половинка до себе си. Телепатичната връзка е една малка добавка към цялостното допълване в отношенията ви. Съвместният ви живот ще е вълнуващ и непредсказуем. Не пропускайте шансовете и не изолирайте близките си, тъй като те ще бъдат щастливи да споделят щастието заедно с вас.

edna.bg